mikebibbi pisze:To nie są zwykłe gr'y?
tak to zwykłe gr'y
mikebibbi pisze:To nie są zwykłe gr'y?
klim pisze:hah co za ułom. to że mam mało postów to coś znaczy ? beka grana. Jak chcesz tak bardzo wiedzieć to jestem ze starej generacji shc konto 2k11 więc zluzuj typie, kurwa forumowiczu za dyche.
pis_joł pisze:dostanę gdzieś je?
babicz99 pisze:Poleci temat do sporow, a w razie niewyjasnienia perm, gdyz znam czy tez robilem interesy z kilkoma znaczacymi ludzmi tutaj czy tez na shc
revolution pisze:ło kurwa świetne!
babicz99 pisze:Poleci temat do sporow, a w razie niewyjasnienia perm, gdyz znam czy tez robilem interesy z kilkoma znaczacymi ludzmi tutaj czy tez na shc
revolution pisze:I tak nie mam siana. Powiedziałem sobie, że jedna para miesięcznie poniżej 100 lub rzadziej droższa. Idzie już 3 dni robocze z Elbląga do Olsztyna
Turk pisze:Właśnie tym się różnią i datą produkcji. Reszta jest taka sama.
Wróć do Sneakers - rozmowy ogólne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika