Gibon pisze:Jest jakas kolosalna roznica w aj XI miedzy gs a men. Juz znalazlem wszystkie prownania innych modelow , ale tego nie potrafie. Ktos jakis link na yt czy cos?
na podstawie concord
GS vs. Adult
Gibon pisze:Jest jakas kolosalna roznica w aj XI miedzy gs a men. Juz znalazlem wszystkie prownania innych modelow , ale tego nie potrafie. Ktos jakis link na yt czy cos?
nitro pisze:MEGA są te piąteczki
emowski pisze: Parszywa jednostka pasożytnicza, brzydzę się takimi.
Nie dość, że cebulak to i wszędzie węszy spisek
a Ty się nie wpierdalaj bo następnym razem jak Cię spotkam w arkadii to destro stracisz i będzie płacz
klim pisze:hah co za ułom. to że mam mało postów to coś znaczy ? beka grana. Jak chcesz tak bardzo wiedzieć to jestem ze starej generacji shc konto 2k11 więc zluzuj typie, kurwa forumowiczu za dyche.
Johny pisze:Jakiś czas temu oddałem jordany IV wc na gwarancje. Problemem był trzeszczący i skrzypiący system jak już tu pisałem. Dziś dostałem odpowiedz od distance.pl że NIE uwzględnili reklamacji. Po przeprowadzeniu nacisków nie stwierdzili żadnych wad. Kurwa sam sobie wymyśliłem trzeszczenie w ulubionych butach których nie ma juz na stanie i mógłbym liczyć tylko na hajs![]()
Można coś jeszcze z tym zrobić?
Pewne jest jedno: Nigdy więcej nie zrobie zakupu w sklepie distance.pl, oryginalnebuty.pl i ich tych wszystkich domenach.
ps. o te 15zł co mi wisicie upomnę się. spokojnie.
Olivjer pisze:Dostane gdzies jeszcze jordany GS 5-5,5US ( za wyjatkiem V fire redow i crimsonow ) ?
Sklep nie musi byc w PL, byle nie ebay
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika