@Baks

@Fajnie jak by pod postami na fb ,podpisywała się osoba która wrzuciła dane zdj

Domejdzi pisze:nie wiem czy kupic saucony czy ascisy. Obawiam się ze niedługo asicsy zrobią sie popularne jak np. nb :/
Gawin pisze:moim zdaniem kazdy powinien sie podpisywac a ogolnie tresci z Portalu mozna by gdzies wrzucac na forum bo wydaje mi sie ze malo osob tam trafia. Poza tym nikt nie komentuje a na forumku napewno by kazdy sie wypowiedzial na temat danego postu.
Domejdzi pisze:nie wiem czy kupic saucony czy ascisy. Obawiam się ze niedługo asicsy zrobią sie popularne jak np. nb :/
Gawin pisze:moim zdaniem kazdy powinien sie podpisywac a ogolnie tresci z Portalu mozna by gdzies wrzucac na forum bo wydaje mi sie ze malo osob tam trafia. Poza tym nikt nie komentuje a na forumku napewno by kazdy sie wypowiedzial na temat danego postu.
Baks1990 pisze:rotto gamoń skasowal je ze swojego flickra...
RodaN pisze:Co mówi Spencer do Wiśni przed wyjściem na impreze?Spoiler:
mosiex pisze:Ben-G pisze:co do zmian i portalu uważam że fajną opcją byłoby po wpisaniu http://www.hype5.pl w przeglądarce żeby od razu przekierowało na portal a potem dopiero żeby można było kliknąć forum.
odnosiliśmy się już do tego Bendżi, że pozostaje tak, jak jest, bo na daną chwilę to forum>portal, jest dużo ważniejsze, a jak będzie w przyszłości - zobaczymy
RodaN pisze:Co mówi Spencer do Wiśni przed wyjściem na impreze?Spoiler:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika