autor: afrycia » 02 cze 2016, 21:48
Autor tematu zarzucił mi sprzedawanie fejków na allegro sugerując mi, ze konto o którym wspomniał należy do mnie
Zrobił to na podstawie tego, że osoba sprzedająca te fejki również mieszka w Krakowie oraz, że wystawiłą licytacje z jedną bluzą, która ja rowniez posiadałem, żadnych więcej dowodów nie moze mi przedstawic, bo nie istnieja, bo to nie moje konto
Oto moje argumenty
1. Mogę udowodnic na pw administrtorowi, że mam inne konto na allegro niz te, ciezko, zebym miał kilka kont, bo do aktywacji konta potrzebna jest weryfikacja z kontem bankowym
2. Mogę udowodnic na pw administratorowi, że wszystkie bluzy Palace, które mialem z tej kolekcji sprzedałem na palace talku i jedną na polskiej grupie, wszystko rzetelnie mogę udowodnic, sprzedałem to wszystko bardzo sprawnie, to bez sensu, zebym robił licytacje na allegro o ten przedmiot, w Polsce ciezko o dobre pieniądze o takie rzeczy, na dowód mogę tez pokazac moje zamówienie w którym jest tylko pięć bluz, żeby mi ktos nie zarzucil, ze mogłem ich miec wiecej
poza tym każdy kto mnie zna wie, ze nie szanuję fejkow i jak najbardziej nie szanuję sprzedawania ich, mam dobre zrodła dochodu i nie robiłbym takiego cyrku ze sprzedawaniem jakiegos syfu z alie za grosze, zeby zarobic pare złotych
Autor tematu ma po prostu do mnie uprzedzenia, wiem kim prawdopodbnie może byc i dlaczego to robi, po prostu jest członkiem pewnej społecznosci lubującej się w szkalowniu ludzi, nie chcę sie o tym publicznie rozwodzic, ale na pw mogę wszystko wyjaśnic administatorowi
Na tej podstawie co autor postu mogę zarzucic sprzedawanie fejków kazdej osobie, bo autor nie ma żadnych sensownych argumentów, które by wskazywały akurat na mnie